Tulkoon joulu


H-hetki alkaa olla käsillä, sillä jouluaatto valkenee huomenna, jälleen hieman liian aikaisin ja ehkä hieman väärässä kohtaa, mutta siellä se silti on, saapuu aamunkoiton mukana väistämättä. Asia konkretisoitui minulle oikeastaan vasta eilisiltana viettäessämme kaksin pientä etukäteisjoulua. Joulufiilis kohosi väistämättä kuusen alla istuessa ja lahjoja vaihtaessa kuohuviinin ja joululaulujen kera.

Viimeistään nyt on aika lopettaa stressaaminen ja touhottaminen, ja rauhoittua jouluun sekä keskittyä miettimään, mikä joulussa on tärkeintä. Ovatko ne järjestetyt kaapit, pyyhityt lattialistat, lahjavuori kuusen alla ja itse imelletty perunalaatikko? Vai olisiko joulun tärkein sanoma kuitenkin yhdessäolo, armo ja rakkaus?

Muistathan tänäkin jouluna olla armollinen itsellesi ja viettää omannäköistäsi joulua, juuri sellaista, joka sopii tähän vuoteen ja tähän hetkeen. Voit keksiä tukun uusia perinteitä tai noudattaa vanhoja hyväksi havaittuja, mutta pääasia on se, että keskityt olemaan läsnä itsellesi ja muille.


Näin aatonaaton myötä minä hiljenen muutamaksi päiväksi ja julistan blogillekin joulurauhan. Kunhan mies pääsee töistä, pakkaamme kimpsut ja kampsut autoon ja huristelemme maalle

Lue koko postaus tästä