Tunnetko sä valittajatyypin?

Kun oppii tyytymään siihen, mitä jo on, ihminen on henkisesti huomattavasti paremmassa tasapainossa. Toki jokainen meistä varmasti ottaisi mieluusti lisää rahaa, lisää aikaa, paremman auton, paremman koulutuksen ja mitä kaikkea, mutta unohdetaan, että näinkin on ihan hyvä. Uskon, että JOKAISEN elämästä löytyy positiviisiakin asioita ja uskon, että niihin panostaminen tasapainottaa henkistä mieltä.

Tiedätkö ne iänikuiset valittajatyypit? Ne, joiden elämää määrittää pessimistisyys ja negatiivisuus. Ne, joiden somefeedit täyttyvät milloin mistäkin valittamisen aiheesta, kun oikein koskaan ei mikään ole hyvin – vaikka monet (samat) henkilöt kerta toisensa jälkeen antavat heille toimivia neuvoja, jotka kantautuvat aina kuuroille korville. Negatiivisuuden kierre on valmis ja siitä pois pääseminen vaatii suuriakin ponnistuksia.
En tarkoita, etten itse koskaan valittaisi, osaan kyllä sen asian riittävän hyvin. Joskus, kun asiat menevät tarpeeksi pitkälle, muuttuvat ne jo surkuhupaisiksi. Mieli tekisi kovasti jälleen valittaa, mutta toisinaan on parempi olla ajattelematta sen syvällisemmin ja nauraa, kuinka hölmösti asiat taas menivät ja jatkaa eteenpäin. Itse

Lue koko postaus tästä