Tunnetteko jo NunnukkaDesign:in?

Rakastatko muotia? Kuinka tärkeänä pidät sitä, että tiedät mistä vaatteesi ja korusi tulevat?Tuetko mielelläsi pienyrittäjiä, suurten vaate- ja korualan brändien sijaan?Mitä eettisyys ja ekologisyys sinulle muodin kuluttajana merkitsevät?

Kuva: Instagram @NunnukkaDesign
Olen aina rakastanut seurata muotia, koska koen pukemieni vaatteiden ja korujen kautta pääseväni tuomaan eniten esille omaa persoonaani. Luulen myös monen muunkin kohdalla asian olevan näin? Kuluttajana olen ostaja, joka pohtii ennen ostopäätöstään paljon sitä, mitä haluan kantamallani vaatteellani kertoa tai ilmaista. En voisi ostaa esimerkiksi, t-paitaa missä on teksti millä ei ole minulle mitään merkitystä, mikä ei kerro minulle tai minusta mitään. Kuluttajana, ostajana ja asiakkaana myös arvostan vaatteiden ja korujen uniikkiutta.
En tiedä, olenko tuonut itsestäni aiemmin esille sitä, että voisin väittää noin 80% vaatekaappini sisällöstä olevan kierrätettyjä. Ainakin omista ajatuksista kenkien käytettynä ostamisesta olen kirjoitellut viime syksynä postauksessa ”Kengistä ja kierrätyksestä”, mutta en tiedä olenko muutoin tuonut esille innostustani kirppareita ja kierrätystä kohtaan. Tottakai myös ostan vaatteita uutenakin tunnetuimmilta brändeiltä.

Musta on aivan

Lue koko postaus tästä