Tunnustus ja uuden lehden kääntäminen

Voi olla, että olen jo jonkin aikaa ikäänkuin vihjaillut tästä, sanomatta ääneen ja kohtaamatta asiaa itsekkään… ja tämä on se tunnustus: Burn out. 
Oikeastaan tämä selvisi ihan ”yllätyksenä”, kun pääsin toiselle lääkärille ja siellä minua kuunneltiin, niin tarkkaan että hoito järkättiin ja jälkitsekkaus. Eli siis tiivistettynä: otettiin tosissaan, vaikka itse en ottanut.
Yllätyksenä siksi, että olen aikojen saatossa rakentanut itsestäni: pitää jaksaa- robotin. Tämä juontaa taasen siitä kuuluistasta elämänkoulusta, joka jokaisella on omanlaisensta. Omani on ollut aika pomppuinen, lievästi, ja oikeastaan oli kaksi mahdollisuutta: taistele tai häviä. Tuo häviä oli tosi huono vaihtoehto, sillä panoksena olisi ollut se, etten olisi tässä tänään. 
Joten, kaikki tapahtumat, jotka ovat muovanneet elämääni viimeisinä vuosina ovat aktivoineen tuon taistele- moodin. Kun niitä tapahtumia sitten vaan tuli ja tuli, niin ei tuo palautuminen onnistunut ja sellainen korotettu stessitaso jäi ikäänkuin pohjatunteeksi. Kun se oli jo tarpeeksi korkealla niin kaikki siihen tulevat extrat saivat nopeammin mukin täyteen ja aina

Lue koko postaus tästä