TUNTEMATON SOTILAS

Tänään on ollut kyllä sellanen päivä,että en oo saanut aikaseks oikeestaan yhtään mitään järkevää. Tai noh, kävin ruokakaupassa & samalla postissa hakemassa Väinö Linnan Tuntemattoman sotilaan erikoispainoksen. Äsken hain puita puuvarastosta, että pääsen kohta sohvan nurkkaan lukeen ja lämmittään samalla takkaa. Musta tuntuu,että joka päivä ei tarvi tehdä mitään ihmeellistä – joskus voi vaan olla.

Oon kyllä todella iloinen,että tilasin ton erikoispainoksen Tuntemattomasta sotilaasta, sillä se vaan niin kuuluu meidän kirjahyllyyn talon historian takia. Oon ihan varma,että meidän talon edellisellä omistajalla on varmasti ollut alkuperäisestä Tuntemattomasta sotilaasta ensipainos – kirjojen keräilijä kun oli. Sen valtavan kirjamäärän takia mitä talossa on ennen meitä ollut (noin 25 000 kirjaa) lattiat on paikka paikoin vähän vinot ja painuneet. 

Ajattelin nyt kuitenkin tulla postaileen teille, ennenkö siirryn kokonaan alakertaan sohvan nurkkaan, sillä takka alkaa varmasti jo olla aika hyvässä loimussa.. Tälläiset aurinkoiset vapaapäivät keskellä viikkoa on kyllä niin parhaita! 🙂

Toivottavasti teillä on ollut rento päivä! 🙂

Lue koko postaus tästä