Tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon… tai ainakin hot joogaan! (SIS. ALEKOODI)

* YHTEISTYÖSSÄ YOGA NORDIC
Oli vuosi 2007. Seurustelin silloin pojan kanssa, jolla oli aivan loistava kaveriporukka, joka keksi milloin mitäkin hauskaa. Heillä oli perinteenä ”Kulttuurikeskiviikko”, jolloin tehtiin jotain (mielen tai kehon kulttuuriin) liittyvää uutta. Käytiin Kiasmassa tai sushikurssilla. Eräänä kertana joku oli saanut päähänsä lähteä testaamaan juuri Suomeen rantautunutta hot joogaa. Täynnä itseluottamusta tämä lähes kymmenhenkinen kaveriporukka marssi joogasaliin ja minä tietysti tanssijana etunenässä, valmiina olemaan parhaimmillani. 
No en ollut. 
Jokainen meistä poistui vuorollaan jonkun tekosyyn takia hetkeksi ulos ottamaan happea ja voin sanoa, että oma peilikuva tunnin jälkeen ei ehkä ollut se, jonka olisin tuoreelle poikakaverille halunnut esitellä. 
No, seurustelu päättyi aikanaan, mutta rakkaus joogaan oli syttynyt. Miksi ihmeessä joogaisin kuumassa salissa? 
Jooga on upea laji, jonka laajasta kirjosta löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Mitä hektisempi elämä, sitä tärkeämpää muistaa välillä keskittyä hengitykseen ja vain olemaan. Joogassa yhdistyy tämä ihanasti hyvää tekevään liikkeeseen. Lempeät tunnit avaavat lihasjumeja ja vaativammilla tunneilla kehittyy lihaskunto sekä tasapaino.
Hot Jooga on

Lue koko postaus tästä