Tupsupidennykset ripsissä

Mulla on ollut ripsienpidennykset suunnilleen 19-vuotiaasta asti (eli 7 vuotta!). Olen testannut eri laittajia ja erilaisia ripsiä. Suurimman osan ajasta olen pitänyt klassisia ripsipidennyksiä. Espoossa asuessani olen käynyt eräällä vietnamilaisella naisella, joka tekee todella ihanat volyymiripset. Nyt löysin kuitenkin edullisen lahjakortin Offerillasta ja päätin testata 10D-volyymiripsiä. Näin siis siinä lahjakortissa luki, myöhemmin selvisi että kyseessä on siis tupsupidennykset. 
Tupsupidennykset eroaa klassisista pidennyksistä siinä, että ripset ovat kirjaimellisesti tupsuina ja ne liimataan oman ripsen sijaan luomeen. Tupsut muodostavat omien ripsien tyvessä ns. helminauhan. Tupsupidennykset ovat siis omille ripsille hellävaraisempi tapa eikä se rasita omaa ripseä ollenkaan. 
Olin todella epäileväinen kun kuulin, että tupsut liimataan luomeen. Miten ihmeessä ne voi pysyä, sillä luomi esimerkiksi rasvoittuu? Laittaja kertoikin, että tupsut pysyvät todennäköisesti juuri tämän rasvoittumisen takia vain 2 viikkoa. 


Okei, sitten siihen omaan mielipiteeseen. Ihan kivalta ne näyttää, tosin paljon luonnollisemmalta kuin olen tottunut. En yleensäkään pidä mitään jäätäviä ripsiä mutta tykkään että niissä on volyymia

Lue koko postaus tästä