Turquoise smooshy nails – leimasinmarmorointi

Leimasinmarmorointi on helppo, nopea, sotkuinen mutta upean lopputuloksen antava koristelutapa. Välillä unohdan sen olemassa olon mutta onneksi tulee kuvia vastaan joissa sitä on käytetty niin muistaa sen taas! Englanniksi tämä koristelutyyli kulkee nimellä ”smooshy nail art”. Samankaltaisen lopputuloksen saa monella eri tavalla esim. elmukelmulla, leimasimella tai vaikka niiden yhdistelmällä. Itse käytän pelkkää leimasinta. 

Tällä kertaa lakkasin pohjalle varmuuden vuoksi kerroksen valkoista, kun en ollut vielä valinnut värimaailmaa. Jos lakat olisi ollut valmiiksi tiedossa, olisin lakannut vaaleimmalla sävyllä pohjan. Tähän väliin lateksit suojamaan kynsien reunoja (vaikka tuntui ettei siitä paljon hyötyä ole, kun ne ylimääräiset on siellä kynnen ja kynsinauhan välimaastossa sotkemassa..)
Sen jälkeen leimasimelle tiputtelin valitsemiani turkooseja sävyjä: Masuran Emilia, PP:n Sage, Salt water, Escapades ja Meow ja leimasimella painelin pariin kertaan kynttä, jotta värit sekoittuivat nätisti. Kaiken tämän jälkeen alkoi armoton kynsinauhojen putsaaminen!

Tottakai leimat piti tehdä myös. Koska lempiväri niin täytyi saada myös lempileimaa eli geometriaa. Tämä leima löytyy Moyran 54

Lue koko postaus tästä