Turun puutarhamessujen lippuarvonta

Päivitetty 14.3.2020

Turun Messukeskuksen Piha & Puutarha -messut* tulevat taas 5.-7.6.2020  ja ovat takuuvarmasti täynnä ihanaa kesäistä vehreyttä, kukkien tuoksua ja puutarhainspiraatiota. Sain jälleen nipun messulippuja arvottavaksi teille, rakkaat lukijani. Arvonnan ohjeet löytyvät postauksen lopusta. Kannattaa merkitä messupäivä kalenteriin!

Messut oli alun perin tarkoitus järjestää maaliskuun lopussa, mutta viranomaisohjeiden mukaisesti myös Turun Messukeskus on siirtänyt tapahtumiaan. Niinpä puutarhamessutkin tapahtuvat vasta kesäkuussa. Messujen lykkäydyttyä lykkään myös messulippuarvontaani. Siihen voi osallistua 10.5. saakka.

© Turun Messukeskus
Turun puutarhamessujen yleiskoristelun teemana on tänä vuonna fantasiapuutarha, joten pääsemme tustumaan muun muassa satumaahan, salaiseen puutarhaan ja peikkometsään. Myös viime vuosina vahvasti nosussa olleet kaupunki- ja hyötypuutarhateemat ovat esillä, mistä olen itse kaupunkiviljelijänä tietysti erityisen iloinen.

Ohjelmassa on muun muassa puhetta hyvinvoinnista sekä huonekasveista kulttuurihistorian välittäjinä. Huonekasveja löytyy taimitoriltakin, mistä voi ostaa vaikkapa kilpipiilean, juurakkovehkan, pullojukan, pitsilehden tai trendikkään ’Monkey Mask’ -peikonlehden. Yleisö pääsee osallistumaan myös Fern Orchestran kasvijameihin, joissa voi soittaa ja jopa tanssia viherkasvien kanssa.

Näitä messujen ennakkotietoja koostaessa

Lue koko postaus tästä