Turun puutarhamessujen lippuarvonta

Päivitetty 14.3.2020

Turun Messukeskuksen Piha & Puutarha -messut* tulevat taas 5.-7.6.2020  ja ovat takuuvarmasti täynnä ihanaa kesäistä vehreyttä, kukkien tuoksua ja puutarhainspiraatiota. Sain jälleen nipun messulippuja arvottavaksi teille, rakkaat lukijani. Arvonnan ohjeet löytyvät postauksen lopusta. Kannattaa merkitä messupäivä kalenteriin!

Messut oli alun perin tarkoitus järjestää maaliskuun lopussa, mutta viranomaisohjeiden mukaisesti myös Turun Messukeskus on siirtänyt tapahtumiaan. Niinpä puutarhamessutkin tapahtuvat vasta kesäkuussa. Messujen lykkäydyttyä lykkään myös messulippuarvontaani. Siihen voi osallistua 10.5. saakka.

© Turun Messukeskus

Turun puutarhamessujen yleiskoristelun teemana on tänä vuonna fantasiapuutarha, joten pääsemme tustumaan muun muassa satumaahan, salaiseen puutarhaan ja peikkometsään. Myös viime vuosina vahvasti nosussa olleet kaupunki- ja hyötypuutarhateemat ovat esillä, mistä olen itse kaupunkiviljelijänä tietysti erityisen iloinen.

Ohjelmassa on muun muassa puhetta hyvinvoinnista sekä huonekasveista kulttuurihistorian välittäjinä. Huonekasveja löytyy taimitoriltakin, mistä voi ostaa vaikkapa kilpipiilean, juurakkovehkan, pullojukan, pitsilehden tai trendikkään ’Monkey Mask’ -peikonlehden. Yleisö pääsee osallistumaan myös Fern Orchestran kasvijameihin, joissa voi soittaa ja jopa tanssia viherkasvien kanssa.

Näitä messujen ennakkotietoja koostaessa tuli jo aika innostunut fiilis. Olen tehnyt puutarhamessuilta joka vuosi hyviä löytöjä niin parvekepuutarhaan kuin kodin viherkasvikokoelmaankin, ja nyt etenkin taimitorin huonekasvilista sai miltei unohtamaan, että olen juuri päättänyt olla hankkimatta uusia kasveja ennen kuin ötökkäongelmamme on voitettu, hehe.

© Turun Messukeskus

Piha & Puutarha -messulippujen arvontaan voi osallistua 10.5. saakka tämän postauksen kommenttikentässä. Arpoja on saatavilla kaikkiaan kolme per osallistuja:

Pääset mukaan arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, menisitkö messuille yksin vai kaverin kanssa – haluaisitko siis yhden vai kaksi lippua jos arpa osuisi sinuun. Muista jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi tai muu yhteystieto, jotta saan sinut kiinni oitis arvonnan päätyttyä.

Saat lisäarvan, jos seuraat blogiani esim. Bloggerin, Blogit.fi:n, Bloglovin’in tai jonkin muun kanavan kautta. Mainitse kommentissa, mitä kautta seuraat.

Saat lisäarvan, jos vinkkaat arvonnasta muille esim. omassa blogissasi tai sosiaalisessa mediassa. Linkitä kommenttiin, missä mainostit arvontaa.

Arvon liput sunnuntaina 10.5. klo 21, minkä jälkeen otan oitis yhteyttä voittajiin. Arvat ovat tänä vuonna sähköisessä muodossa, joten voin lähettää ne saman tien voittajille sähköpostilla.

© Turun Messukeskus

* Yhteistyössä: Turun Messukeskus

Lue koko postaus tästä