Tuulahdus Tukholmasta

Poikettiin viime viikolla perheen kanssaTukholmassa.Sattui vielä kaunis aurinkoinen ja lämmin sää,tarkeni kierrellä ja katsella kaupunkia.
Otettiin terminaalista bussi, jolla mentiin City Centraliinja jatkettiin siitä kävellen.
 Kuten reissussa aina, ruoka näyttelee yhtä merkittävää osaa.Menomatkalla syötiin buffetissa ja Silja Serenaden buffaa voin lämpimästi suositella, ihan mielettömät ruoat ja valinnanvaraa vaikka kuinka.
Jälkkärit on munlaiselle herkkupepulle tärkeitä jaolikin mistä valita. Otin siis vähän kaikkea ja yllätinjopa pojat sillä en tuota allaolevaa annosta jaksanut kokonaan  saati edes jäätelöä jota aiemmin himoitsin 🙂

Toisena päivänä syötiin Burger Kingissä ja illalla a`la cartessa. Ihan hyvät sapuskat oli sielläkin ja oli kiva istuskellakävelykadun vieressä.

Tukholmassa poikettiin Cafe Novassa jossa on ihan mielettömät kakut ja leivokset. 
Lisäksi paikka on viehättävä sisustukseltaan jahelppo löytää Vanhassa kaupungissa,Kevät oli aavistukset Suomea pidemmällä, tulppaanit kukki puistossatäysillä ja kirsikkapuutkin alakoivat olla kukkimisajan loppupuolella.
Oli kyllä paljon kaunista katseltavaa ja mukava kierrellä kaupungilla.


Otin reissusta paljon videoita, joista piti tähän kasata reissuvideo, muttaen ole sitä saanut valmiiksi kuin uusi editointiohjelma tökkii jotense tulee myöhemmin tai sitten ei 🙂
Auringonlasku oli merellä kyllä upea, kumpaankin

Lue koko postaus tästä