Tuunattu laatikko

Välillä on aikoja, jolloin ei itse saa aikaiseksi keksittyä juurikaan mitään tuunattavaa.Silloin yleensä tulee ideoita/materiaaleja  joiltain muilta.Näin kävi myös tämän laatikon kanssa, jonka siskoni yhtenä viikonloppuna toi minulle tuunattavaksi.Kuten yleensäkin, oli se aloittaminen kaikista vaikeinta.Ensin piti miettiä, että maalaanko vai mitä teen.Päädyin dc-fixiin, nopeaa ja helppoa!

Tällä kuvioidulla kontaktimuovilla jota myös dc-fixiksi kutsutaan, olen päällystänyt muitakin siskolleni menneitä tuunauksia.

Mandariinilaatikot näyttävät sisäpuolelta valmiiksi niin siisteiltä, että minusta sille ei tarvinnut tehdä mitään.Ulkopuolen päällystin dc-fixillä.

Ennen joulua tein valkoisesta savesta erilaisia koristeita ja testasin myös ensimmäisen kerran kirjainten tekoa valmiilla muoteilla.Vaikka kirjaimet menevätkin reunan yli, mielestäni ne eivät näytä liian isoilta, koska laatikon reunoilla on korkeammat rimat.

Piti vielä testata, että miten paljon tavaroita saan tungettua tuohon laatikkoon.Yllättävää kyllä, aika paljon tuohon mahtui.Nyt tämä laatikko on valmis muuttamaan siskoni kotiin.
Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?Itse ajattelin vain olla ja rentoilla.
Mukavaa perjantaita ja ihanaa viikonloppua kaikille <3

Lue koko postaus tästä