Two Big loves ja one medium love meikkien saralla

No huh, tuli selvittyä kuin ihmeen kaupalla viime viikosta. Siihen sisältyi maastopalon lisäksi erään kansalaisuuden omaavien henkilöiden pörrääminen täälläpäin ja kun kuulin, että aika lähellä meitä oli jopa ikkuna rikottu niin istuin kuin tatti koirien kanssa vahtimassa. Aivan poikki päivät! Ja rankan viikon loppuun vielä hautajaiset tiedossa niin olihan sitä siinä yhteen viikkoon taas tapahtumia. Toivottavasti tästä viikosta tulee oikein tylsä! 😀

(Paitsi että narttukoiralla on juoksu, seniori könkkää perässä ja tuo juniori…mihin aika menee! On sitten testosteronihirviö… ) (Huoks)

Mutta muutama hankinta tuli tehtyä kosmen saralla ja yksi on näköjään vielä LA: ssä… Ihan pakko kiljua onnesta ja kertoa, tilasin KKW, eli Kim Kardashian Westin paketin, johon kuuluu mahtava luomaripaketti ´, huulipuna ja pari huulikiiltoa. Iski sellainen nude- fiilis ja mikä voisi olla parempi kuin nuden mestari! Kardashian beauty oli aikoinaan itselleni sellainen luottojuttu nudemeikissä, ja tämä on paranneltu versio niin huh! Cant wait, tulisi jo kotiin tuo ihanuus!

Tulejopian!!!!

Olen

Lue koko postaus tästä