Työ- täydellä sydämellä

Vihdoin kotona makaaminen ja töiden hakeminen on ohi! Marraskuun alussa kirjoitin työsopimuksen jälleen uuteen kotipalveluun. Tällä hetkellä teen vuokrasopimuksella, keikkatyötä. Saan itse päättää kuinka monta kertaa viikossa teen töitä. Jos haluan tehdä töitä koko viikon, voin tehdä. Jos taas haluan tehdä töitä 4pv viikossa niin sekin järjestyy. Tähän elämän tilanteeseen tämä työ on ollut todella suuri pelastus. Minua kuunnellaan ja mielipiteitäni arvostetaan. Saan tehdä töitä myös vanhusten sekä kehitysvammaisten parissa, mikäli itse haluan. Eli päivät voivat olla todella erilaisia. En ole koskaan aikaisemmin ollut vuokrasopparilla töissä. Tämä on siis uutta ja erilaista. Minulla on tuntipalkka ja lisäksi minulle maksetaan muutaman prosentin lomakorvaus. Lomaa tästä ei siis kerry, mutta tällä hetkellä se ei haittaa. En ajattele, että olen tässä työssä seuraavat vuodet. Jos jotain parempaa ilmaantuu niin mikään ei estä minua vaihtamasta työpaikkaa. Tähän hetkeen tämä kuitenkin tuntuu unelmalle ja suurelle siunaukselle.

Miksi? 
Miksi ei kokopäivätyötä?

Viime kevät oli raskas. Olin puoli vuotta kokopäivätöissä.

Lue koko postaus tästä