Tyttärelle taulu

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä ollaan taas uuden asian edessä.Esikoinen muuttaa omaan kotiin.Minusta on hienoa, että hän on nyt valmis itsenäistymään, vaikka tiedänkin, että tulen itkemään silmät päästä tämän asian vuoksi.Onneksi hän ei muuta pitkälle, meiltä pääsee kymmenessä minuutissa bussilla hänen luokseen.
Vähän myös mietityttää jäädä noiden miesten keskelle tänne!Onko kodissa sitten liiaksi testosteronia?No, enköhän minä pärjää 🙂
Tyttärellä on hyvin selkeä visio siitä, millaiselta hänen kodissaan tulee näyttämään.Sisustuksessa tulee olemaan harmaata, valkoista, mustaa ja hiekan sävyjä.Siitä sitten sainkin idean tehdä hänelle taulun.

Kierrätyskeskuksesta löytyi pussillinen puukirjaimia.Tietenkään siinä ei ollut kaikkia aakkosia, mutta ei se mitään.Pussillinen maksoi 0,50€.

Spraymaalasin kirjaimia mustalla ja kultaisella spraymaalilla.Olipahan homma suojata kaikki paikat. Eilinen sää lumisateineen aiheutti sen, että en päässyt ulos maalailemaan.

Liimasin maalatut kirjaimet askarteluliimalla maalauspohjaan kiinni.Vähän piti miettiä, että miten saisin kirjaimet kivasti asettumaan.Mielestäni taulusta tuli tosi kiva ja persoonallinen.Väritkin tulevat sopimaan kivasti tyttären uuteen kotiin.
Ihanaa sunnuntaita teille kaikille, tämä mamma lähtee nyt leipomaan pullaa!

Lue koko postaus tästä