Tyttöjen juttuja!

Tyttöenergiaa!Sitä meillä parhaillaan oli tässä taannoin. Kaverin tytöt tulivat luokseni kyläilemään ja hoitelemaan kanoja.
Sanni on ollut meillä aikaisemminkin kanoja hoitamassa. Silloin, kun valmistelimme kanalaa ensimmäisiä kanoja varten. Sanni on tottunut kanan hoitaja, kun heillä on kotanakin kanoja. Tyttöhän melkein asuu päivät pitkät kanalassa ja hoitaa kanoja. Tytön kanatietouskin on aivan toista luokkaa kuin mon aikuisen ihmisen. Tyttö on todellakin harjoitellut oppinsa kanoista ja on kyllä todellinen kanatietäjä!
Kun Sanni tulee niin tulee myös Veera! Veera on sannin pikkusisko ja melkoinen touhutyttö myös hänkin. Lisäksi tällä vauhtikaksikolla on myös isoveli, mutta velipoika on siinä iässä, että taitaa vähän erilaiset kanat villitä pojan päätä tällähetkellä!
Vuosien varrella, kun on tottunut poikalapsiin niin on mietittävä hetki ennenkuin ryhtyy tyttöjen kanssa päivää viettämään. Tyttöjen kanssa, kun mikään ei ole täysin itsestään selvyys ja ne jos jotkut vaativat toimintaa hurjasti enemmän kuin pojat. 
Nyt piti laittaa hihat heilumaan, ettei tytöt tylsistyneet täysin meillä joten…
ensin.. Katseltiin lisääntynyttä kanalaumaa, ruokittiin ja pidettiin

Lue koko postaus tästä