Tyttöjen kaupunki


 Ihana, hauska, kupliva, rönsyilevä, riemukas, raikas, hengästyttävä!
Tyttöjen kaupunki imaisi mukaansa heti alkumetreiltä. Sykähdyttävä, nopea, eläväinen tarina ja kerronta sai pään pyörälle, mutta hyvällä tavalla. Tarinassa ei sovi tiukkapipoisille ja se saa hissukoidenkin sukat pyörimään jaloissa joko puhtaasta innosta tai sitten hämmennyksestä ja nolostumisista. Tyttöjen kaupunki on kuin ilotulitus, kaikki karkkikaupan karkit samassa pussissa!
Nauroin monen monta kertaa vedet silmissä tarinan humoristisille kohdille, hieman napakoille dialogeille ja puhtaalle sarkasmille. Huh sanon minä minkälaiseen pyöritykseen on kääntäjä tämän kirjan kohdalla joutunut ja miten paljon taustatyötä itse Elizabeth Gilbert on kirjaansa varten joutunut tekemään. Kuin hän olisi itse kokenut tuon kaiken. Teatterielämän, tanssityttöjen helmassa pyörimisen, sodan, pukuompelijan työn kankaineen ja muoteineen.
Vivian, tuo poikkeuksellinen tyttö, joka ei sopinut oikeastaan koskaan siihen muottiin mihin häntä yritettiin asettaa, joko perheen tai yhteiskunnan määrittelemien normien mukaisesti. Eräänä päivänä vanhempansa kyllästyivät tytön huonoon koulumenestykseen ja lähettivät tytön New Yorkiin tätinsä luo. Mutta eipä tienneet vanhemmat mitä tekivät. Vivian tosin

Lue koko postaus tästä