Über Chic Beauty – Beach please and Modern tropical

Über Chic julkaisi hiljattain  useamman uuden sinkkulaatan sekä minilaatan. He lähettivät mulle uutuudet esitelväksi ja niitä pikkuhiljaa alan julkaisemaan 🙂 Viime kerralla sain itse valita laatat jotka haluan, mutta nyt tosiaan tuli kaikki uutuudet. Tämä saa mun aivot hurttamaan kunnolla! Mä tykkään suunnitella kynsiä jo laattojen ostovaiheessa ja nyt kun ovelle ilmestyy laatat joita en oo edes nähnyt aikaisemmin, saa ne mut hetkeksi toivottomaksi ennen kuin ideoita ilmestyyn mielensopukoihin. 
 BEACH PLEASE 
Tässä laatassa on hauskoja ranta- ja meriaiheisia kokokynnen- sekä yksittäiskuvia. Yksittäis kuvat ovat mulle todella vieraita, tuntuu etten osaa oikein käyttää ja yhditää niitä. Tällä kertaa haastoin itsenäni myös niiden osalta. 

Pohjalla liukuväri Picture Polishin Cherish, Salt water sekä Alice lakoilla, rapu väritetty Eternalilla. Ideana oli yhdistellä kaikkia eri rantaelementtejä. Mmm, ihan kivat ovat mutta ei ollenkaan ”mun kynnet” 🙂


Pitihän sitä nyt leimadecalitkin tehdä. Kuvaksi valikoitui koko kynnen kukkakuva, jonka väritin Color Clubin kirkkailla sävyillä: We liming, One love ja East austin.

Lue koko postaus tästä