Über Chic nail polish swatches

Nyt on julkaistu jänniä uutuuksia Über Chiciltä, jonka olen aina vain mieltänyt leimauslaattojen – voisin jopa sanoa – kuningattareksi. Keväällä heiltä tuli muutama geelilakka ja geelileimauslakka, joten ehkä oli vähän odotettavissa tulevaisuudessa tavallisten kynsilakkojenkin saralle jotain. Ja nyt se päivä on koittanut kahden lakan setillä. Tuotteet saatu esiteltäväksi Über Chiciltä. 
Ihan kiva, kun tässä syksyn uutuuksien julkaisuviikolla ovat ajatelleet kokonaisuutta ja nämä rajoitetun ajan myynnissä olevat 7-free holokynsilakatkin on nimetty halloweenin mukaan. Violetinsininen GHOULS JUST WANNA HAVE FUN ja oranssi ELECTRIC PUMPKIN. Ja pakkauksetkin on yksilöity kummallekin lakalle sopiviksi. Aika hauskoja 🙂 

Otetaanpa pullot lähempään syyniin. Ulkoasu on aika massiivinen, onhan pullolla kokoa 15ml. Muistuttaa muodoltaan vähän Kiara skyn lakkoja. Etiketti on hyvin yksinkertainen, ei mitään erikoista. Kaikki oli tähän asti oikein hyvin kunnes avasin ensimmäisen pullon ja tuoksut levisi ilmaan. Siis järkyttävän hajusia! Tämä kaksikko haisee samalle kuin ne vanhat kiinaleimauslakat..jotka varmaan pitempään harrastaneet tietää. kuolleiden yö tuli kotiin kertarysäyksellä. 

GHOULS JUST WANNA

Lue koko postaus tästä