ÜberChic – Collection 13 & Art Deco Elegance

Mä oon tässä puolen vuoden sisällä päässyt tekemään niin kivoja juttuja tämän harrastuksen ansiosta, että en oikein oo aina tiennyt miten päin oon. Muutaman kerran on yöunet jäänyt vähäiseksi sen takia, että oon ollut niin innoissaan kaikesta ettei uni ole vain tullut 🙂 Tammikuussa sain olla Picture Polishin lakkojen esittelijä heidän verkkosivuillaan. Syksystä saakka olen saanut kuvata Moyran ja Color Clubin kynsilakkaswatcheja CesarsShopin sivuille.

Viimeisimpänä sain yhteydenoton ÜberChicin suunnalta, haluaisinko olla heidän ”offical reviewer” (=virallinen arvioija). Varmaan osaatte päätellä mitä oon vastannut. Niinpä nyt kokosin tähän postaukseen läjän leimauslakkauksista 🙂 Valitsin itselleni setti 13 ja yksittäisen Art Deco Elegance laatan.
13-01 Ensimmäiset kynnet mitkä tein oli nämä alla olevat neonkynnet, johon väritin ruusuleiman. Käytetyt lakat Color Clubin Beach, please! ja Trees please. 

Sitten vähän talvista. Näiden pohjalta löytyy vaaleanharmaa Picture Polishin Lakodom. Leiman liukuväriin käytin kahta Moyran metallileimauslakkaa SP26 ja SP29.

13-02
Näissä vihreissä kynsissä halusin kokeilla tuplaleimausta siihen tarkoitetuilla kuvioilla. Mustia kuviota en saanut nousemaan kokonaisena millään. Pohjalla kaunis

Lue koko postaus tästä