UHKAILETKO JOULUPUKILLA JA TONTUILLA?

Kuva pixabay
Taas on se aika vuodesta kun tontut alkavat kurkkimaan ikkunoista ja se kertoo joulupukille jos on ollut tuhma ja jos on liian tuhma niin joulupukki tuo vain risuja. Kenties kuulostaako tutulta? ”Tonttu oli jättänyt lakkinsa pihalle, se on jälleen käynyt ikkunan takana ”
Myönnän… sorrun tähän itsekin, mutta en itsekään ole rikki mennyt vaikka minuakin ollaan uhkailtu ja kerrottu että tontut kurkkivat, tosin ne keinot ovat minuun auttaneet ja ikinä en niitä risuja saanut. Miten se tepsii meidän taaperoon?
Viime jouluna Oliver oli päälle 2v ja eikä niinkään ymmärtänyt joulupukin päälle mitään, mutta tänä vuonna joulupukki onkin aika iso juttu, lelukuvastoja katseltu sataan kertaan läpi ja ne tontut hiippailee ikkunoiden takana, eikä aina tarvitse olla tuhma kun siellä ikkunan takaa vilahtaa punalakkinen tonttu. 
Tästäkin aiheesta jotkut kukkahattutädit ottavat nokkiinsa, koska ei saa huijata lapsia ja luoda vääriä mielikuvia. Itselläni on ainakin ihanat kultaiset muistot lapsuuden jouluista, kun joulupukki tuli käymään ja jakoi lahjoja.

Lue koko postaus tästä