Ultraus Perhe-Artessa

Kävimme eilen Helsingissä yksityisellä terveysasemalla kätilön tekemässä ultrassa. Halusimme yhden ylimääräisen ultrakäynnin puhtaasti siitä syystä, että rakenneultrasta on jo vierähtänyt niin pitkä aika ja yhtään kunnan puolelta tulevaa ultraa ei ole tulossa enää. Neuvolakäynneilläkään kun ei kuunnella kuin sydänäänet, niin senkin vuoksi oli kiva päästä kuulemaan ja näkemään tarkempia väliaikakuulumista bebestä.
Ennen vastaanotolle menoa olin jo valmiiksi miettinyt tiettyjä asioita, joita toivoin käynnin aikana selviävän. Jonkin näköinen painoarvio oli mielessä, koska kohtu kasvaa tällä hetkellä yläkäyrillä. Halusin myös tietää minkälaisessa asennossa mini on, sillä en ollut asiasta itse varma, vaikka pieni epäilys olikin muodostunut potkimisten perusteella. Ja kumpikin meistä halusi myös tietää pitääkö rakenneultrassa saatu tyttölupaus vielä paikkansa. Mielenrauhaa sekä samalla uteliaisuuden tyydytystä oltiin hakemassa.

Saavuimme Perhe-Arteen hyvissä ajoin, joten kiireetön tunnelma vallitsi alusta loppuun saakka. Pienen odottelun jälkeen meidät otti vastaan mukavan ja eloisan oloinen kätilö. Ja oikein hyväksi ultraajaksi hän myöskin osoittautui. Huone, jossa ultraus tehtiin oli kodinomainen eikä

Lue koko postaus tästä