Unelmahäät omaan tyyliimme Sydneyssä

En ollut koskaan haaveillut häistä tai edes uskonut meneväni naimisiin. Elämä pääsi kuitenkin yllättämään Australian välivuoden aikana, ja elämän rakkaus löytyi salsabileistä. Muutaman vuoden seurustelun jälkeen Ulurun tähtitaivaan alla Jason polvistui eteeni ja pujotti timanttisormuksen sormeeni. Sitten iski paniikki – perkele, pitäisi järjestää häät!


Kosinta ei tullut yllätyksenä, sillä meille molemmille oli ollut jo pidemmän aikaa selvää, että halusimme tallata yhteisiä polkuja. Mutta ajatuskin klassisen täydellisistä prinsessahäistä sai tämän morsiamen kauhun valtaan. Olisi ollut jotenkin niin korni ajatus astella kirkkoon huntu päässä kermakakkumekossa – isän, pojan ja pyhän hengen nimeen. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin ei tässä mitään neitsyitä olla oltu pitkään aikaan. 
Harkitsimme karkaamista kahdestaan kaukomaille, mutta tulimme kuitenkin siihen päätökseen, että kyseessä on sen verran tärkeät bileet, että lähimmät sukulaiset ja ystävät olisi kiva saada mukaan. Hääpäivän ja -paikan valinta ei ollut itsestään selvää, sillä meillä molemmilla on perhettä ja ystäviä maailman eri laidoilla. Selvää oli kuitenkin se, että

Lue koko postaus tästä