Unelmallinen

En ole koskaan aiemmin ollut kaavatestaajana, niin kuin en minään muunakaan kaavan tai ohjeen testaajana. Unelmallisella oli haku päällä helmikuussa, jossa pääsisi testaamaan kaavapakettia, josta löytyy kaavat Anita-, Anne- ja Helena-mekkoihin. Pääsin mukaan ja valitsin ommeltavakseni jälkimmäisen, eli Helenan. 

Ompeluaikaa annettiin maalis- ja huhtikuu, mutta totta kai heräsin asiaan viime tipalla, eli tänään kun oli ainoa mahdollisuus ommella. Ensi viikonloppuna sitten irtaudutaan arjesta hetkeksi hotelliviikonlopun merkeissä Oulussa.
Oman vartalonmuodon tunnistaminen on vaatetuksessa minun mielestä tärkeää. Kaikille ei välttämättä sovi kaikki ja varmasti johonkin tiettyyn ikään mennessä on tullut selväksi, minkä mallinen vaate itselle sopii. Minä tykkään mekoista ja tunikoista, jotka on muotoiltu vyötäröstä alas päin levenemään ja antamaan näin armoa mahalle ja lanteille. En ole suinkaan laiha, vaan pyöreä ja hyvin, hyvin lyhyt.  Tässä mekossa pieneksi ongelmaksi tulikin pituus ja kurvien tuleminen itselleni epäedulliseen kohtaan. Muokkasin kaavaa seuraavaa ompelukertaa varten kahdesta kohdasta yhteensä 10 cm lyhyemmäksi, jotta esimerkiksi taskut istuisivat lanteille parempaan kohtaan.

Ihastuin mekossa

Lue koko postaus tästä