Unelmien häämatka

Meidän unelmien häämatkaa on pohdiskeltu oikein urakalla. Haluttaisko me Espanjaan? Entä jos ajettais autolla Kreikkaan? Miltä Seychellien pienten saarten lumo kuulostais? Hei mehän ollaan aina haluttu Aasiaan! Voi kuinka mä haluisinkaan takas Australiaan.

Okei, tätä listaa vois jatkaa loputtomasti. Tein kuitenkin toivottavasti selväks, että meillä on miljoonia haaveita ja toiveita, joissa kaikissa yhdistyy lämpö. Ehdottomasti halutaan lämpimään. Kylmyyttä saadaan kärsiä Suomessa muutenkin.

Miltä näyttäis? 😍
Häämatka-pallottelussa jotenkin aina päädyttiin miettimään samaa matkakohdetta uudelleen ja uudelleen, vaikka monesti ruksattiin se yli liian kalliina. Eihän meillä nyt oo varaa kolmee viikkoo? Pelkät lennotkin on aika kalliit, sitä paitsi ne on niin pitkätkin!

Voi kyllä, nyt kai me ihan oikeesti ollaan päätetty, että meidän kolmen viikon häämatka suunnataan Seychelleille. Ehkä jossain lennon välipysähdyspaikassa vietetään pari päivää, ken tietää, mutta Seychellit on päätepysäkki.


Me ollaan vähän mietitty ja katteltu, mitä Seychelleillä oikeen voikaan tehdä. Aika hyvin kaikkee veteen liittyvää voi noilla pikku saarilla tehdä. Kuten oon joskus maininnu, niin

Lue koko postaus tästä