Unicorn rainbow

Syksyn tulo on tuntunut monella tavalla tosi helpottavalta. Se tietää tuskallisen kuumuuden loppumista, arkirutiinien alkamista ja kaiken kaikkiaan raikkaampaa, joskin kylmempää ilmaa. Syksyn mukana tulee tunnelmalliset kynttiläillat, kerrospukeutuminen ja ennen kaikkea villasukat.

Oon aloittanut matti myöhäisenä uusien syyssukkien neulomisen vasta pari viikkoa sitten. Oon melkein jo yhden neulonutkin! En vaan malttanut odottaa siihen asti, että ne valmistuu vaan halusin tulla esittelemään lankaostoksia ja keskeneräistä sukkaa teillekin. Vaikka tämä ostelu tiesi kovaa kolausta heinäkuun laihistelulle (+1050g), mun oli pakko. Ostin mm. langat uuteen neuletakkiin/puseroon jahka kiva malli löytyy, Socki stonewash-lankaa ja mulle uutta lankatuttavuutta, jota en ole aikaisemmin testannut, Socki finea. 
Täytyy myöntää, osittain tilasin langat vain siksi, että Adlibriksella oli -20% tarjous ja osittain siksi, että mikään olemassa olevista langoista ei mua houkutellut puikottelemaan kauniita sukkia ja koin pientä lankamasennusta. Morkkis oli vielä suurempi, kun sain valtavan pussin Matkahuollosta mukaani, mutta pieni tyytyväisyys silti kutkutteli mahassa.

Ekana ihastelin otsikossakin komeilevaa Unicorn rainbow-lankaa, joka on siis pätkävärjätty

Lue koko postaus tästä