Upea Pafos

Aivan ihanaa avata blogger ja alkaa kirjoitella teille pitkästä aikaa ihan reaaliajassa. Palasimme kotiin sunnuntaina ja aluksi mua tympi palata kotiin, lähtöaamuna herätessä Pafoksella mielessä oli vaan ”Nyt kaikki ilo irti, illalla lähdetään”. Meidän bussi kentälle lähti siis iltasella puoli seitsemältä, joten onneksi oli vielä päivä aikaa nauttia – toki mitään suurempaa ei osannut aloittaa, kun tiesi että illalla on lähtö.

Lentokoneeseen istahtaessa ärsytti, mutta Suomen syksy on yksi lempi vuodenaikani ja palasin toisaalta ihan mielelläni kotiin. Kotioven avatessa, se oma kodin tuoksu. Ollaan kotona – eipä haittaa. Sai käpertyä sohvalle väsyneenä yölennon ja Vantaa-Kuopio ajomatkan jälkeen – toki käytiin siinä välissä nukkumassa viitisen tunnin yöunet, mutta kylläpä väsytti!

Pafos oli kokonaisuudessaan aivan ihana, mutta se ei kuitenkaan vienyt sydäntäni täysin. Sieltä löytyy kaikille jotakin; rauhaa, aurinkoa, ostosmahdollisuuksia, kulttuuria, aktiiviilomalle on hyvät puitteet, on yöelämää ynnä muuta. Kiersimme useita mielenkiintoisia ja jännittäviäkin kohteita Katakombeista, Arkeologiseen puistoon, jossa nähtiin muun muassa mosaiikkeja ja

Lue koko postaus tästä