Urban Decay Naked Cherry on täällä!

Eilen oli Kaapelitehtaalla odotetun Urban Decayn Naked Cherry-luomiväripaletin lanseeraus. Tämä on nyt neljäs paletti UD:ltä joka rantautuu kokoelmiini. Naked Heat tilaisuudessahan aikoinaan käväisin myöskin ja täältä voi halutessaan kurkkia tuon aiemman paletin lanseeraustilaisuuden tunnelmia. 
Kaksi muuta palettia olen ostanut kokoelmiini tämän syksyn aikana. Toinen on pian kaupoista poistuva Naked-paletti ja toinen on limited edition Born to Run-paletti. Nälkä kasvaa syödessä, sillä Urban Decayn meikit ovat äärimmäisen hyvälaatuisia ja värien kirjo on loistava. 
Ihan parasta hupia oli päästä onkimaan näin aikuisena ja saaliina tulikin matkakokoiset luomivärinpohjustaja ja meikinkiinnityssuihke. Luomivärinpohjustajasta pakko todeta, että se on maailman paras, en ole törmännyt vielä sellaiseen pohjustajaan, joka olisi peitonnut Urban Decayn version. Löytyy muuten myös anti aging versiona. Hullareilla bongasinkin tuon tuotteen juuri eilen ja hintaan 15,90. Niin ja Naked Cherry saatavilla 16.10 kaupoista. 
Kuvassa onkimassa ihana ystäväin Souliina

Naked Cherry-paletin upea roosa/pinkki maailma tuo herkullista väriä elämään ja on mahtavaa päästä sitä kotona testaamaan. Kiitos Urban Decay Suomelle

Lue koko postaus tästä