Urban Decay Naked Heat
Sain yllättävän kutsun Urban Dedayn Naked Heat uutuus luomiväripaletin lanseeraukseen. Kutsu oli mieluinen, sillä yhtäkään Urban Dedayn meikkituotetta minulta ei kotoa löytynyt ja ei todellakaan siksi, ettei kyseinen brändi olisi kiinnostanut, vaan päinvastoin. Olemme Tädit tubettaa videolle mm. huokaillen kuvanneet Moondust palettia Urban Decaylta ja oikeastaan ainoa syy, miksi en ole hankkinut UD:n meikkejä on hieman merkillinen, eli olen pelännyt, että homma lähtee vallan lapasesta ja iskee himo kerätä kaikki UD luomiväripaletit ym. Sarjassa on jotain kivan coolia ja koukuttavaa, mutta olen pyristellen yrittänyt malttaa mieleni.
Eilen keskipisteenä kuitenkin oli uusi Naked Heat paletti, joka sisältää 12 erilaista meripihkaan ja punaiseen taittuvaa sävyä. Mielikuviin nousee Afrikan savannit ja upeat taivaan kultaamat punaiset auringonlaskut. Naked Heat lanseerataan tänään myymälöihin ja aiheuttaa varmasti Stockmannilla ja Sokoksella aikamoisen kuhinan. 
UD:n luomivärit ovat runsaspigmenttisiä ja silkkaa samettia koostumukseltaan, tämän minäkin olen jo ehtinyt aiemminkin huomata, huokaillessa ihastuksesta Sokoksella Moondust paletin äärellä. Urban Decay Naked Ultimate Basics

Lue koko postaus tästä