Urban skin kaupunkilaisen hehkeään elämäntyyliin


Enää reilu 2 tuntia ja Joulukuu alkaa. Samalla alkaa Inspiksen oma Joulukalenterikin! Joka aamu kello 6 reikäleipä tärähtää uusi luukku eetteriin. Mieli tekisi jokertoa, mitä olen suunnitellut, mutta maltti on valttia ja minä pidän vielä käteni aloillaan. Toisin sanoen en kirjoita huomisesta enempää. Tule itse katsomaan, mitä täällä tapahtuu! Sen sijaan tälle päivälle riittää kerrottavaa Nivean Urban skin-sarjasta.

Nivean Urban skin-sarjassa on kolme huikeaa menestystuotetta. Syy siihen, miksi juuri Nivea ja eritoten Urban skin-sarja ovat esillä tänään, johtuu oikeastaan kahdesta syystä. Niveahan on itsessään minulle rakas brändi voide- ja meikkimaailmassa, joten tiedän entuudestaan, ettei mistään huonosta brändistä ole kyse.
Toisekseen Murunen lähti tehdastyöhön työharjoitteluun, joten juuri tällainen kaupungin haasteisiin suunnattu setti olisi juuri hänelle sopiva. Toki minullekin kaupunkilaisena, mutta Murunen voisi testata hieman haastavammassa ilmastossa. Niinpä tämän setin testasikin Murunen. Minä toki kävin purkeilla haistelemassa ja kokeilemassa myös, joten ihan vierasta nämä eivät minullekaan ole.

Sarja sisältää tehokkaita antioksidantteja, kuten Licochaicone A:ta

Lue koko postaus tästä