Uuden hiukset

Olin eilen kampaajalla. Kolme tuntia, leikkaus ja raidat. Kampaaja oli virolainen, ja nirhi hiukseni aika lyhyiksi, mutta toisaalta eipä tarvitse ihan ensihätiin lyhennellä. Kyllähän se takaisin kasvaa.


Olipa taas hankalaa ottaa kuva itsestään! Laitoin pari viikkoa sitten hiuksiin KC Color Maskin sävyä Copper, ja sävystä tuli kyllä aika kirkuvan punainen, kun olisin halunnut hieman kultaisemman.


Tämä on kyllä aika samantapainen kuin suoravärit, eikä tarvitse kauaa pitää päässä. Lähtee kyllä sitten pesussa ajan myötä. Ei ole hetkeen ollutkaan näin raikuvanväristä ja lyhyttä tukkaa 😂.

Kuinka moni tuntee palvelun nimeltä Timma? Harvoin saan aikaiseksi varata kampaajalle aikaa ajoissa. Yleensä tulee vasta aamulla mieleen, että voisihan sitä taas käydä leikkauttamassa. Timma.fi on palvelu, josta voit varata vaikka saman päivän aikoja kampaamoihin ja kauneushoitoloihin, ja viime tipan ajat ovat yleensä edullisempiakin. Palvelun tuottajakin hyötyy siitä, ettei turhia ja tuottamattomia taukoja työpäivän aikaan tule. Pääsääntöisesti olen ollu tyytyväine, sillä uusi vakkarikampaamo on vielä hakusessa, sillä vanha suosikkini lopetti

Lue koko postaus tästä