Uuden lastenmalliston ekat tulokkaat!

Uusi Pouta-lastenmallisto julkaistaan virallisesti vasta myöhemmin keväällä, mutta Poutapukimon verkkokauppaan ja Facebook-sivullemme on jo nyt ilmestynyt myyntiin muutama maistiainen tulevasta.

Pouta on tyyliltään höpsö, taiteellinen ja rönsyilevä merkki (kuten tekijänsäkin), ja sitä tyyliä edustavat myös nämä ihanat uutuudet, jotka on tehty alusta alkaen Suomessa. Myös kaikki näiden tuotteiden materiaalit ovat kotimaisia. Kankaat on neulottu Orivedellä ja painettu Aitoossa.

Yksi osa Poudan suunnittelufilosofiaa on se, että lasten kuuluu päästä liikkumaan vaatteissaan mukavasti, ja että vaatteet kannustavat johonkin kivaan yhteiseen tekemiseen – oli se sitten leikki, liikunta, sadunkerronta tai vaikka kaikki edellämainitut kerralla. Jekku-housuissa kutsu liikkuvaan leikkiin on aika ilmeinen, sillä inspiraation lähteenä olivat villit pikkuninjat ja suloiset balleriinat, joiden yhdistelmästä muotoutuu hauska ja leikkisä kantapäistä avoin housupari.

Tähän mennessä ei ole tullut vastaan yhtäkään pikkuipanaa – ninjaa tai balleriinaa, joiden  mielestä nämä eivät olisi superhauskat! Syvä metsänvihreä väritys yhdistettynä kirpeään keltaisenvihreään on kiva kombo, joka on helppo parittaa esim. erilaisiin graafisiin raitapaitoihin, harmaan sävyihin,

Lue koko postaus tästä