Uuden vuoden toivotus ystäväiseni*

Olin Vain elämää-konsertissa perjantaina ja se oli todella hienoa nähtävää sekä kuultavaa.
Voit katsella kuvia tapahtumasta Instagramistani satumkirjavainen
Kuluva vuosi on ollut jälleen matkailuvuosi. Olen matkaillut vuoden aikana 15 kohteessa. Olen saanut nauttia upeista konserteista, päällimmäisenä mielessä Ultra Bran, Cheekin, Vain elämää ja suurlähetystön konsertit. Ystävien ja rakkaiden kanssa vietetyt hetket, mieheni täytti 40 ja juhlistimme pyöreitä vuosia Roomassa uima-altaalla viettäen.

Tosin vuosi on ollut rankkakin, mutta hyvin antoisa kaikista elämäni vuosista tähän mennessä. On ollut alkuja ja loppuja, takinkääntäjiä ja tosi ystäviä. Monia unelmia on toteutunut ja niin moni haaveeni on toteutunut tänä vuonna, olen valtavan kiitollinen, minua kuunnellaan yläkerrassa.
Särmiä voi toki aina hioa ja toivonkin uuden vuoden tuovan hyviä haasteita, elämän makuisia hetkiä ja uusia seikkailuja. Olen kehittynyt henkisellä puolella eikä materia ohjaa onneen. Panostan enemmän elämyksiin. Hyvinvointiin kuuluu lempeä ja hyväksyvä sisäinen ääni ja henkinen rikkaus eli kokonaisvaltainen hyvinvointi. Niitä ei voi paikata millään tavaralla.  Hyvinvointi ja itsevarmuus ovat sisäistälaatua. Tee se

Lue koko postaus tästä