Uuden vuoden tuumailuja

Niin se sitten vaihtui vuosi. Me vietimme uutta vuotta ihan vaan kotona, vailla mitään ihmeempiä. Satuin vielä liukastumaan aattoaamuna lähtiessäni sädehoitoon, joten venäytetyn polven ja kipeän selän kanssa ei tehnyt edes mieli minnekään pippaloimaan. Onneksi vammat ovat nyt jo parempia.

Kävin tänään sädehoitolääkärillä, joka tosiaankin muistutti, että sädehoidon vaikutukset ovat todennettavissa vasta n. 3 kk:n jälkeen. Myös haitat voivat jatkua vielä pitkään. Hän myös muistutti, että sädetetty alue on todennäköisesti hauras, ja kasvaimen täyttämä luuosan onkalo ei todennäköisesti kasva luuta täyteen kovinkaan pian, jos koskaan. Varoitteli siis liukastelemasta yms.

Vielä neljä kertaa sädehoitoa ja sitten lähden jossakin vaiheessa ennen nilkkaleikkausta (siis seuraavan kahden viikon aikana) pikaisesti käymään Sveitsissä. Työasia… Toivottavasti vaan ei käy taas niin, että jumahdan sinne ”ikuisiksi ajoiksi”.

Tässä muuten näytöltä napattu kuva tuosta sädetetystä alueesta, häntäluun pää siis alhaalla (F). Säteen kohditusalueet hehkuvat punaisina ja tietty tuo suurempi punainen alue on se pääkasvain.*****
Sitten vähän ”iloisempiin” asioihin. Sain joululahjaksi mm. tuoksun,

Lue koko postaus tästä