Uuden vuoden vastaanotto


Niin on taas vuosi vierähtänyt ja seuraava on alkanut. Meidän uuden vuoden juhlinta sujui rauhallisesti perheen ja ystävien seurassa. Uutena vuotena ollaan yleensä kotona kaupungissa. Turun kaupunki on järjestänyt klo 18 aina lasten ilotulituksen Kupittaalla. Tänäkin vuonna oltiin myös siellä katsomassa ja sitä ennen liikuntahallissa lapset saivat hyppiä ja pomppia kunnolla. Mukava, kun kaupunki järjestää tällaista ohjelmaa.

Ilotulituksen jälkeen ajelimme kotiin ja vieraat olivatkin juuri saapuneet pihaan. Täydellinen ajoitus. Nälkähän sitä oli jo vähän ehtinyt valtavaan mahaani tulla, mutta ensin piti perinteiset kuohuvat juoda ja toivottaa vieraat tervetulleiksi. Ilta sujui mukavasti jutellen niitä näitä, hyvin syöden ja juoden sekä välillä leikkien. 

Lapsen ollessa nukkumassa pelasimme Aliasta. Tälläkin kertaa naisten joukkue voitti, mutta pojat ovat kyllä kirineet viime vuosista. Oli tiukka peli, mutta ainakin saimme taas nauraa kunnolla ja sain samalla muutaman vatsalihaksen varmasti tehtyä. Parhautta ovat ne, kun ei oikeasti tiedä mitä pitäisi selittää. Ja kaikkien muiden mielestä sana pitäisi tietää. Puhumattakaan siitä,

Lue koko postaus tästä