Uudet Centifolia -ihastukseni: kasvonaamio ja ruusuvesi!

Ranskalaisesta luonnonkosmetiikkamerkistä Centifoliasta on tullut pikkuhiljaa yksi suosikeistani. Sain maahantuojalta jälleen aivan ihanan setin Centifolian tuotteita ja ihastuin etenkin Centifolian Sublime Jeunesse -sarjan taateliuutetta sisältävään voidenaamioon eli Centifolia Sublime Jeunesse Exceptional Global Treatment Regenerating Mask with Date Extract and 3 vegetable waxes*(70 ml).

*Ilmaistuote, saatu blogin kautta.

Kuten olen aiemminkin todennut monta kertaa, en ole kangasnaamioiden ystävä ollenkaan, vaan perinteiset voidenaamiot ovat minun juttuni. Saan niistä paljon enemmän irti kuin kangasnaamioista eli ne hoitavat ihoani paremmin kuin kangasnaamiot, jotka epämiellyttävän märkyytensä vuoksi ovat ihokokemuksenakin epämiellyttäviä. Taateliuutetta sisältävä naamio kuuluu Centifolian anti-age -sarjaan, Sublime Jeuneusse, ja naamion luvataan häivyttävän näkyviä ikääntymisen merkkejä kasvoilta, vaikuttavan suotuisasti kollageenisynteesiin ja antioksidanttiominaisuuksien ansiosta suojelevan ihosoluja.

Kasvonaamiossa on erittäin monipuolinen ainesosiltaan. Vaikuttava ainesosa on taatelin siemenuute, jolla on monia anti-age -vaikutuksia. Kasvonaamiossa on myös ihoa pehmentävää mikrolevää, sheavoita, apinanleipäpuun öljyä, rohtopurasruohon öljyä, auringonkukkaöljyä ja paljon muuta. 
Käytän Cenifolian taatelinaamiota parina iltana viikossa ja levitän sitä suht ohuen kerroksen iholle, ja

Lue koko postaus tästä