Uudet kosmetiikkatuotteet testissä

Sain Sirowa Finland:lta muutaman tuotenäytteen itselleni vielä tuntemattomilta merkeiltä. Tai merkit ovat tuttuja mutta tuotteet eivät. Buxomilta testiin tuli Wanderlust Primer-Infused Blush sävyssä ’Dolly’ ja Serial Kisser™ Plumping Lip Stain -huulikiilto, BareMinerals:lta Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick ja The Ordinaryn Granactive Retinoid 2% Emulsion.

Poskipunia en juurikaan ole käyttänyt, lähinnä vain aurinkopuuteria sipaissut poskiin eloa antamaan. Ei minulla silti mitään poskipunia vastaan ole, en vain ole tullut hankkineeksi niitä. Tämä Buxomin Wanderlust Primer-Infused Blush sisältää pohjustuksen ja antaa pitkäkestoisen, raikkaan hehkun. Poskipuna sisältää hyaluronihappoa, joka antaa tasaisen lopputuloksen. Hyaluronihappo mm. kosteuttaa ihoa ja pitää sen kimmoisana ja pehmeänä.
Wanderlust Primer-Infused Blush on pigmenttikylläinen, kuiva mutta silti helposti levittyvä ja iholla hyvin pysyvä poskipuna. Dolly on juuri sopiva sävy omaan ihonsävyyni. Se korostaa kivasti, antaen ikään kuin luonnollista punaposki-fiilistä kasvoilleni. Tätä tulen käyttämään jatkossakin! 

Buxomin Serial Kisser™ Plumping Lip Stain – kevyen seerumin sanotaan  antavan huulille täyteläisen, herkullisen sävyn ja pitkäkestoisen, to-die-for kiillon. Myös tässäkin tuotteessa on hyaluronihappoa, joka hoitaa huulia,

Lue koko postaus tästä