Uudistuksen tuulet ja mihin suuntaan

Moikka kaikille! Kuten tuo banneri jo antaa viitteitä, niin ohjailen lempeästi blogiani vähän toiseen suuntaan. Kaikki alkoi siitä, kun mies tilasi minulle keittiöön sellaisen yleiskoneen.

Ja ihan siis sen takia, että olin sellaista ikäänkun vinkunut äänettömästi, vähän siihen suuntaan vihjaillut. Tämä on itselleni sellainen virstanpylväs siksi, että nuoruudestani olen kasannut tietyt mielikuvat naisista ja keittiöstä, ja oma reagtio oli jo nuorena: en varmana kokkaa kenellekkään!

Ok, selvitetään tuota vielä vähän. Eli mummoni oli oikein vanhan ajan emäntä ja keittiössä oikea velho. Muistoni ovat mummosta juuri oikeastaan keittiöstä tahi suunnittelemassa jotain sinne liittyvää asiaa. Pappa sitten sai nauttia lopputuloksista. Hän kyllä teki maailman parhaat sillit ja kalat (pappa siis) mutta muuten mummo teki kaiken.
Äitini oli jo ennen syntymääni, apua, siis yli 47v sitten keittiö- alalla, isäni tapasi hänet juurikin eräässä ravintolassa Helsingissä, jossa äitini kokkaili.

Itseasiassa, äitini kokkasi paljon kotona. Kaikki teki itse ja vietti paljon aikaa siellä. Sinänsä hän taas ei ollut millään

Lue koko postaus tästä