Uusi alku ihollesi – valmennuksen jälkifiilikset


Moikka! Mä kirjoittelin muutamia viikkoja sitten, että sain blogini kautta tilaisuuden osallistua ilmaiseksi TwistBe:n Uusi alku ihollesi nimiseen valmennukseen. Valmennus kesti neljä viikkoa ja keskittyi siis nimensä mukaisesti ihonhoitoon. Sen tarkoituksena oli antaa eväitä oikeaoppiseen ihonhoitoon sekä myös opettaa näkemään markkinointilauseiden läpi. Viikkojen aikana käytiin lisäksi läpi elintapojen vaikutusta ihon kuntoon, eli kokonaisuus oli melko laaja, vaikka aihepiiri olikin rajattu siihen ihonhoitoon.
Materiaalia tuli aina muutaman kerran viikossa ja siitä kilahti aina ilmoitus sähköpostiin. Mielestäni materiaali oli jaettu hyvin sopivan pituisiksi osiksi, sillä tottahan se on, että isoa tekstirypästä on vaikea lukea yhteen putkeen. Tai vaikka sen lukisi, on sitä kaikkea informaatiota vaikea sisäistää ja osa menee väkisinkin ohi. Neljä viikkoa oli valmennuksen kestoksi myös mielestäni oikein sopiva ja asiaa oli riittävästi, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että tietomäärään olisi hukkunut.

Oliko valmennuksesta sitten hyötyä mulle? Kyllä siitä oli. Erityisen tarpeellisena pidin sitä, että valmennuksen aikana paneuduttiin INCI-listojen saloihin. Mä voin ihan

Lue koko postaus tästä