Uusi blogikoti Vaikuttajamedialla

Tervetuloa minun uuteen blogikotiin Vaikuttajamedialla! Olen niin innoissani saadessani jakaa nämä ilouutiset kanssanne, sillä Vaikuttajamedia vaikuttaa aivan ihanalta kodilta! Muutos tapahtui lopulta todella nopealla aikataululla, sillä vielä pari viikkoa sitten olin osa Kaksplussan blogiverkostoa. Kiitos siis super nopeasta siirrosta, sillä saatiin matkaan myös kaikki vanhat blogitekstitkin nopealla aikataululla. 
uusi blogin osoite on siis tästä päivästä lähtien 
https://lovebeyondwordsblog.vaikuttajamedia.fi/Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä myös tuonne uuteen osoitteeseen, sillä päivitän jatkossa postaukset sinne. Tässä tulee vielä pieni esittely teksti itsestäni 🙂 KUKA  KIRJOITTAA LOVE BEYOND WORDS BLOGIA?Nyt onkin hyvä hetki hetki esitellä pitkästä aikaa itseni. Olen Maria, 30-v ja Vantaalta. Arjen pitää kiireisenä kaksi huikeaa minityyppiä ja aviomies. Esikoiseni on reipas eskarilainen ja kuopukseni täytti juuri kolme vuotta ja tähän liittyen on postausta tulossa pikapuoliin. Olen ammatiltani yo-ravintolakokki ja tradenomi. Tällä hetkellä työskentelen tilitoimistossa palkanlaskijana, jossa päivitän myös sosiaalista mediaa.
Vapaa-aika hujahtaa yleensä hetkessä ohi, sillä työarki  yhdistettynä päiväkotirumbaan on aika hetkistä  tällä hetkellä. Arkea helpottottaakseni teen vielä 30h

Lue koko postaus tästä