Uusi domain blogille

Yhteistyössä Zorer oy:n kanssa.


No niin, nyt blogillani on ihan oma domain eli verkkotunnus. Mulla on jo jonkin aikaa ollut mielessä josko hankkisi blogille oman domainin. Blogia olen kuitenkin kirjoittanut jo nelisen vuotta.

Se on kuitenkin aina syystä tai toisesta vaan jäänyt. Mä kun en ole mikään kovin hyvä tietokonejuttujen kanssa tai ainakaan tajua mistään koodaamisesta mitään. Olen tyytynyt vain bloggerin kautta tulevaan ilmaiseen pitkään osoitteeseen.

Jos olisin tiennyt miten helposti oman domainin saa hankittua ja asennettua niin se olisi ollut mulla jo aikaa sitten. Nyt, kun tarjoutui mahdollisuus tähän yhteistyöhön Zonerin kanssa niin tartuin siihen heti.

Yllätyin miten helppoa kaikki oli. Jopa minulle! Mun ikäluokallehan opetettiin yläasteen ATK-tunneilla miten tietokone käynnistetään ja sammutetaan (kuulostan aika fossiililta). Blogini on edelleen tutussa bloggerissa, mutta osoite vain vaihtui helpommaksi.


Miten domain muutetaan?

Ensin pitää päättää mitä domainiin haluaa. Itselleni oli luonnollista, että blogin nimi valikoitui domainiin. Kirjoitan blogia suomeksi, joten .fi -pääte oli mielestäni sopiva. Domainpäätteen voi myös itse

Lue koko postaus tästä