Uusi Kama Sutra

Kama Sutra on noin 100-luvulta peräisin oleva intialainen filosofis-eroottinen kirja, josta tuli tantrisen rakkauden ja seksin opas.  Kama Sutra käsittelee aistillisia nautintoja vakavassa ja uskonnollisessa elämässä. Kama Sutra kehottaa tulemaan rakkauden taitojen erikoistuntijaksi ja hillitsemään seksuaaliset impulssinsa, sitä ihminen tulee saavuttamaan menestystä joka tasolla.  Kama Sutraan liittyy voimakkaasti myös ajatus siitä, että fyysistä universumia vastaa näkymätön voiman ja energian unversumi. 
Alkuperäinen Kama Sutra tarkasteli asioita enemmän miehen näkökulmasta mutta siihen liittyi vahvasti myös ohjenuora puolison kunnioittamisesta, vaalimisesta ja rakastamisesta. Nykypäivään nämä opastukset sopivat edelleen vaikka suhdemuotoja onkin enemmän ja erilaisia. Tärkeintä on nauttia toisesta, yhteydestä sekä ennen kaikkea seksuaalisuuden henkisistä ulottuvuuksista, seksi ei ole vain fyysinen toimenpide vaan se on kokonaisvaltainen sielun ja kehon yhteenliittyminen.
Uusi Kama Sutra on klassisen eroottisen oppaan uudelleentulkinta (Tammi 2019). Sisältö on periaatteessa sama mutta joitakin yksityiskohtia on muutettu sopimaan paremmin tähän päivään. Kirjassa käydään läpi asiat alkutekijöistä lähtien, kuten sukupuolielimet ja erogeeniset alueet, orgasmin rakenne, itsetuntemus,

Lue koko postaus tästä