Uusi kosmetiikkaboksi – Bless Box

Bongasin jostakin blogista itselleni uuden kosmetiikkaboxin, joka vielä toimitetaan Eurooppaan ilman välikäsiä. Yllärilaatikon nimi on Bless Box, ja se tulikin aika nopsaan.Teemana tässä boxissa oli Summer Breeze.Olipa aika muhkea boxi, jossa oli paljon tavaraa. Jokaisen sisällön luvataan olevan arvoltaan ainakin 125 USD. Itse boxi maksaa 27 USD + postit.Tässä rykelmässä on vasemmalla Midflower Biocellulose Peel Mask, jossa on 100% Rosa Damascenan kukkavettä. Vaaleanpunainen pussukka sisältää korealaisen Soon Skincaren Hydrating Watermelon Lip Maskin. Sen alla on LA Fresh -meikinpoistoliina (yksittäispakattu, e-vitamiinipitoinen) ja oikealla 2 pussia Humi Raw Beauty Green Superfood -jauhetta, jossa on tahitilaista vaniljaa ja marjajauhetta.
Yu-Be -merkkisiin japanilaistuotteisiin olen jossain tutstunutkin. Niitä taisi saada Sveitsistä. Laatikossa oli täysikokoinen, superkosteuttava voidetuubi ja pieni matkakoko käsilaukkuun. Muistaakseni tämä on ollut aika hyvä voide.
Vasemmalla Kiss NY Pro Touch Setting Powder, joka lupaa läpikuuultavuudellaan antaa matan ihon. Oikeastaan hyvä, että puuteri tuli koska unohdin oman irtoputerini kotiin. Sen yläpuolella on pieni tuubillinen Hanalei-merkkistä huulihoidetta,

Lue koko postaus tästä