Uusi perheenjäsen

Odottavan aika on pitkä kuin nälkävuosi. Meillä on odotettu kesää ja heinäkuuta tänä vuonna aiempaa suuremmalla innolla. Kukapa ei kesää ja kesälomia odottaisi, mutta sen lisäksi meille oli tulossa uusi perheenjäsen. Viime torstaina odotus palkittiin ja saimme hakea pienen, pienen (tänään 14 viikkoisen) ragdollin pennun kotiin kasvattajan luota.

Jo kasvattajan luona pentu sai lempinimen Pikku Myy ja se kuvaakin tätä pentueen pienikokoisinta villikkoa todella hyvin. Myy tuntee myös nimen kirppu, joka juontaa juurensa niin ikään kasvattajan luota. Muilla pentueen kissoilla on pörröinen ja selvästi pidempi karvanlaatu kuin Myyllä ja Myy näyttikin muihin pentuihin verrattuna kovin pieneltä, ihan Kirpulta.

Kasvattajan luota kotiin on tunnin ajomatka. Pelokas pikkuinen naukui kuljetuskopassaan melkein puolet matkasta ennen kuin saattoi vähän rauhoittua. Silmät pelokkaina Myy tutustui uuteen kotiinsa ja kodin äänimaailmaan. Ruoka pienelle maittoi kovasti heti ja sitä onkin vinguttu ahkerasti aina, jos joku on erehtynyt keittiöön jotain rapistelemaan. Meillä ollaan niin rakastuneita tähän uuteen perheenjäseneen.

Seuraavat viikot meillä

Lue koko postaus tästä