Uusi sarja talvi-iholle: Lumene Arktis

Pääsin tutustumaan vasta hetki sitten lanseerattuun Lumene Arktis -sarjaan PR-toimiston kautta. Olen näitä jokaista käytellyt nyt muutaman viikon osana rutiiniani ja voin viimein antaa näistä rehelliset arviot! Tuotteet ovat siis saatuja, mutta mielipiteet aivan täysin puolueettomia.

Tähän Lumene Arktis -sarjaan kuuluu yhteensä viisi eri tuotetta, joista minulla on kolme. Käsivoiteen, huulivoiteen ja seerumin lisäksi sarjasta löytyy tehokosteuttava päivävoide sekä silmänympärysvoide. Päivävoide vaikuttaa olevan hiukan tuhdimmanpuoleista, mutta vaikuttaa silti oikein mukavalta tuotteelta näytepussin perusteella! Silmänympärysvoidetta en ole edes kädelleni testannut, mutta veikkaan sen olevan hyvä osana tätä sarjaa.

Koko sarjan on luotu tehokosteuttamaan, rauhoittamaan ja taistelemaan etenkin meillä Suomessa vallitseviin ääriolosuhteisiin, etenkin lämpötilanvaihteluiden suhteen. Se on suunnattu erityisesti herkälle ja kosteusköyhälle iholle, jollainen jokaisella meistä on melko varmasti jossain vaiheessa elämää. Tuotelinjan tuotteet pitävät sisällään rauhoittavaa mustikka-, kaura- ja rypsiöljyä sekä kosteutta sitovaa beta-yhdistettä. Koko sarja on vegaaninen ja hajusteeton.

Lumene Arktis tehokosteuttava & rauhoittava käsivoide n. 8€

Koostumus on

Lue koko postaus tästä