Uusi superfood perhe on täällä!

Rawsom superfood”RAWSOM – BORN TO BE AWESOME
Valikoima koostuu laadukkaista luomusertifioiduista raaka-aineista aina supereistayrteistä öljyihin ja siemeniin.
Kaikki toimintamme lähtee raaka-aineiden laadusta, puhtaudesta, jäljitettävyydestä.
Tärkeitä arvoja meille ovat myös eettisyys ja kestävä kehitys.”
Rawsome Superfood
Mihin käytän superfoodeja?Luomu raakakaakonibsit – Nibsejä tulee laitettua yleensä syötävän päälle, kuten smoothien, puuron, raakakakkujen tai -leivosten ja vanukkaiden päälle.
Luomu viherjauhe (ohranorasjauhe, vehnänorasjauhe, spirulinajauhe ja klorellajauhe) – Vihersmoothieisiin ehdottomasti tärkein raaka-aine!
Luomu raakakaakaojauhe – Tässä on parasta runsasproteiinisuus! Teen aina kaakaot koko perheelle raakakaakaojauheesta, ja sitä tulee laitettua aamupuuroon joskus, sekä raakaleivonnaisiin.
Opti MSM – Tämä on mulle uusin superfood, sillä tätä en ole käyttänyt vuosien ajan. Kiinnostuin Opti MSM:stä kahdesta syystä; sen vaikutuksesta kollageeniin sekä sen moniapuisuudesta. Opti MSM:stä on apua allergioiden hoitoon, migreeniin, kohonneeseen kolesteroliin sekä Opti MSM turvaa hormonitasapainon toiminnan! Tätä on helppo sekoittaa pieni määrä veteen ja juoda.

Luomu Macajauhe – Usein macasta puhuttaessa kuulee sen vaikutuksesta seksielämään, sen sanotaan nostavan vireystasoa makuuhuoneen puolella huomattavasti. Mä itse käytän macaa

Lue koko postaus tästä