UUSI TYÖPISTE

Viime perjantaina hoidossamme ollut koira Hannibal jatkoi matkaansa toiseen hoitopaikkaan. Päädyimme sitten Rillen kanssa vaihtamaan lauantaina hiukan järjsetystä, jonka myötä sain kokonaan eri paikan työpöydälleni.

Me oikeasti vaihdetaan järjestystä tosi usein. Yleensä siksi koska Rille kyllästyy hyvin nopeasti huonekalujen paikkaan. Nyt kuitenkin pyöriteltiin sohvaa ja kirjoitus pöytiä ympäriinsä kunnes sitten löydettiin hyvä sekä aivan uusi järestys. Tähän nyt ollaan tyytyväisiä, sillä asunnossa on nyt enemmän tilaa. Itse olen hyvin tykästynyt omaan työpisteeseeni.

Tehtiin sellainen järjestys, että sain vaaterekkini takaisin käyttöön. Se on nyt muutamankin kuukauden ajan toiminut ns. serminä. On kiva saada siihen oikeasti vaatteita roikkumaan ja siinä roikkunut valkoinen päiväpeitto pääsee myös oikeaan käyttöön. Minua on myös ärsyttänyt hiukan kun en ole saanut tuota taulua työpöytäni yläpuolelle. On kivempi katsella jotain taulau yms. kuin pelkkää seinää kirjoittaessa.

Minulla oli tarkoitus tehdä koko asunnon esittely, mutta se tulee nyt viivästymään, sillä kaikessa tuossa hujakassa meidän sohvapöytä meni rikki. Se oli jo muutenkin hajuoamispisteessä,

Lue koko postaus tästä