Uusin Elle-lehti ja kylkiäinen

Kävin ruokakaupassa ja silmiin osui uusin Elle-lehti. Siinä oli mukana Benefitin minikokoinen Gold Rush -poskipuna. Olisin saattanut ostaa lehden ilman poskipunaakin, mutta nyt tuli kaupat heti.
Tällaiset pienet purkit puoltavat paikkaansa ainakin minun meikkipussissani. Ne eivät vie turhaan tilaa, eivätkä paina reissukassissa.

Benefitillä on järkiään ollut aika hyviä poskipunia. Ei tämäkään niistä jää jälkeen, vaikka siitä ei kovin hyvää kuvaa saakaan. Se on kullanhohtoinen persikka, tai kuten Benefitin omilla sivuilla kerrotaan, sävy on lämmin kulta-nektari, jonka kerrotaan sopivan jokaiselle ihon sävylle. Jäin miettimään, miten tämä sopii ihan kylmän sävyisille ja kalpeille, mutta saattaa se kyllä sopiakin, vaikka keltaiseen hiukan siftaakin.

Kuva kaapattu Benefitin nettisivuilta.Päivän kysymys: Saisiko esimerkiksi tällainen ekstra sinut ostamaan jonkun naistenlehden? Itse lehteä en ole vielä lukenut, mutta hiihtelen tästä kohta tuohon lähipubiin ja säästyäkseni jalkikselta otan lehden mukaan viihdykkeeksi, perjantai-ilta kun on, tosin tulee sinne juttuseuraakin myöhemmin.

Lue koko postaus tästä