Uutta Suomessa – Patchology

*tuotteet saatu
Sunnuntai-iltaisin mulla on vakiorutiinina tehdä itselleni astetta huolellisempi kasvohoito jasiihen kuuluu aina syväpuhdistuksen ja/tai kuorinnan lisäksi jokin ihana hellivä naamio.
Viime aikoina olen testaillut näitä vasta Suomeen saapuneen uuden brändin Patchologynyksittäspakattuja naamioita jotka ovatkin olleet todella ihania.  Patchology on maailmalla tunnettu, suosittu ihonhoitomerkki joka tunnetaan erityisesti nopeasti vaikuttavista Patc-teknologiaan perustuvista naamioista. Patch-teknologian avulla vaikuttavat ainesosat pääsevät vaikuttamaan ihossa syvemmälle ja tehokkaammin.
Sain testiin jalka, kangas, huuli-ja silmänympärysnaamioita joista olen testannut vasta yhden parin silmänympärysnaamioita ja kostettavan kangasnaamion. Niiden perusteella sain miellyttävän ensikosketuksen sarjaan ja kerron muista naamioista käyttökokemuksia tulevina kuukausina kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet-sarjassa, sitä mukaa kun niitä käytän.

Tänään ajattelin testata saunan jälkeen myös jalkanaamiosukat, sillä nyt sukkakauden alettua huomasin että jalat ovat taas kuivuneet ja naamio voi tehdä niille hyvää.
                                                                 

Lue koko postaus tästä