V 10 Plus-sarja, japanilaisia kauneudehoitoperinteitä ja huikea arvonta!

*Kaupallinen yhteistyö V 10 Plus

Miten mukavaa, että pääsen kertomaan teille tarkemmin japanilaisesta kauneudenhoitoperinteestä ja yhdestä japanilaisesta lempi ihonhoitosarjasta.
Tarkemmin blogia lukeneet ehkä muistavat, että olen nostanut V 10 Plus -sarjan ”Soothing Cleansing Milk” puhdistusmaidon vuoden parhaaksi jo kahtena vuotena peräkkäin ja muutenkin olen väläytellyt sarjaa ja sarjan seerumeja useamman kerran täällä blogin puolella.Lemppari puhdistusmaidosta lisää tälläkin kertaa ja upeasta arvonnasta, mutta tutustutaan ensin tarkemmin itse sarjaan ja sarjan perustajaan.

Sarjan on perustanut upea japanilainen Akiko Yokota, jonka olen ilokseni saanut tavata kahteen kertaan. Akikoa ei ikinä uskoisi viisikymppiseksi, sillä Akikon iho on suorastaan täydellinen. Onkin aika muistella hetki kahta kohtaamista Akikon kanssa, joista upean ihon lisäksi on jäänyt päällimmäiseksi mieleen huumori, elämänmyönteisyys, japanilainen kohtelias vaatimattomuus ja sydämellisyys. 
*Akiko Yokota kuva Tyyli.com

Alunperin Akiko perusti sarjan 16 vuotta sitten auttaakseen atooppisesta ihosta kärsivää siskoaan. Tämä kolahtaa itseenikin ja avaa sitä seikkaa, miksi V 10 Plus -sarjan tuotteet sopivat niin hyvin omalle atooppisella ja

Lue koko postaus tästä